Les Deux Garçons - Entre réalité et fiction

21-10-2020

Les Deux Garçons exposeert een tweede keer bij Art Partout in navolging van de succesvolle expositie in 2018 en ter gelegenheid van hun 20 jaar kunstenaarschap.

Hun jubileum valt in een jaar dat allesbehalve makkelijk is om feest te vieren. Corona zwaait de scepter, genadeloos en ongekend, in een wereld waarvan we dachten zo goed als alles in de hand te hebben. Toch past deze pandemie in de opvolging van de thematiek die Les Deux Garçons de laatste drie jaar hanteren in hun om aandacht smekende creaties.

De dieren die Les Deux Garçons gebruiken in hun kunstwerken zijn legaal verkregen door natuurlijk overlijden uit dierentuinen, dierenparken, dierenartsen of instituten voor diergeneeskunde.
Als Les Deux Garçons de huiden niet zouden gebruiken, worden ze vernietigd. Nu zien de kunstenaars het als het respectvol recyclen van mooie materialen die ze nog een boodschap kunnen meegeven.

De expo "Entre réalité et fiction" loopt nog t/m 27 december 2020.
Ook de collega galeries in de buurt van het Artland Antwerp netwerk hebben opnieuw de deuren geopend, zodat het zeker de moeite loont om nog eens af te zakken naar het Eilandje.
Maak indien mogelijk een afspraak! Zo heeft u gegarandeerd de hele galerie voor u alleen.

> naar de werken van Les Deux Garçons.

← Terug naar overzicht