Luc Tuymans | Illusion and Reality (boek + Ex Libris) 2005

Luc Tuymans

Illusion and Reality (boek + Ex Libris) - 2005 [cat. 45.02]

Jaar:2005
Techniek:Boek
Afmetingen12.00 x 10.00 cm (6.00 x 9.00 cm)
Oplage:200 + 15 AP + 30 HC
Uitgever:Salon Verlag - Köln
Drukker:AZ Druck und Datentechnik GmbH, Kempten
Beschikbaar:Niet beschikbaar
Ik heb interesse in dit werk

Illusion and Reality (boek + Ex Libris)

Offsetprint op papier en boek 'Illusion and Reality', uitgegeven in de reeks 'Ex Libris' door de Keulse uitgever Salon Verlag.
Nummer 7 in een hele reeks Ex Libris uitgaves van kunstenaars zoals o.a. Rachel Whiteread, Thomas Demand en Peter Doig. In deze reeks worden de kunstenaars uitgenodigd hun lievelingsboek te voorzien van een nieuwe zelfontworpen cover en een Ex Libris. De uitgever laat dit boek met de nieuwe cover vervolgens drukken op een beperkt aantal exemplaren. Tuymans koos voor het boek: 'Illusion and Reality' van Christopher Caudwell uit 1937, dat een studie is van de bronnen van de poezie.

Luc Tuymans

De kunstenaar Luc Tuymans zelf behoeft niet echt een inleiding. Ondertussen is zijn status als één van de meest invloedrijke figuren in de kunstwereld wel algemeen bekend. Hij is een internationaal opererend kunstenaar en curator.


Dit werk is helaas niet beschikbaar op dit moment. Laat het ons gerust weten en dan starten we geheel vrijblijvend een zoekopdracht.

Heeft u dit kunstwerk in uw collectie en wenst u het te verkopen? Laat het ons weten en we kijken of we het voor u in consignatie kunnen aanbieden.